Diensten

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Technisch tekenwerk

De vertaalslag van een idee of ontwerp naar een maakbaar product. We starten bij de klantwens en dragen zorg dat uiteindelijk uw productieproces soepel verloopt. Wat wij hier voor nodig hebben kan  een schets zijn, een productomschrijving of wellicht alleen nog een visie. Wij dragen er zorg voor dat het maakbaar wordt.   


Werkvoorbereiding

Zaaglijsten, bestellijsten, montagehandleidingen, advies in leverancier keuze, offerte aanvragen en ga zo nog maar even door. Alle facetten die tussen het tekenwerk en de uiteindelijke productie in staan nemen wij indien gewenst voor onze rekening.


Foto realistische beeldvorming

Hoe mooi is het om de klant het product al te kunnen laten ervaren zonder dat er ook nog maar iets geproduceerd is. Middels foto realistische beeldvorming is dit zeker mogelijk!

Het eerder gemaakte tekenwerk voorzien we van de juiste materiaaleigenschappen en decoren. Vervolgens creeƫren we de juiste belichting, zodat het product het beste tot zijn recht komt. Middels speciale renderingsoftware maken we vervolgens uw realistische afbeelding.

Prototype ontwikkeling

Het 3d-ontwerp is gemaakt, de werktekeningen zijn klaar, de werkvoorbereiding is gedaan.  En middels de foto realistisch beeldvorming is de klant overtuigd geraakt van het product. 

Echter voor de grote aantallen gemaakt gaan worden wil de klant graag het product een keer echt kunnen voelen en beoordelen. Wanneer u hier zelf niet de middelen, ruimte of tijd voor heeft nemen wij u ook dit uit handen.